Målgruppsinriktad marknadsföring

Har du funderat över hur du skulle kunna nå fram till Hotellgäster, Båtturister och Företagsgrupper i Stockholm?

Sedan 1990 har vi producerat turist- och företagsriktad marknadsföring. Vi har under åren skapat marknadsföringspaket, med egna medier, strategisk facebooksida hemsidor och broschyrer med mera, inom olika heta intresseområden i Stockholms län. Med åren har sökmotoroptimerade hänvisningssajter blivit navet som kompletteras med tryckta medier, med rätt ämne, i rätt situation och andra marknadsföringsinsatser. Med hjälp av dessa har vi skapat marknadsföringspaket med annonsörens syfte i fokus.


Du som kund köper deltagande i de paket där du känner att du passar in. Sammanhangen är mycket mer genomtänkta än det du erbjudes då du t.ex köper en annons i en tidning eller internettrafik med tveksam relevans. Dessa paket skapar är till för att skapa relevant efterfrågan hos dig och våra andra kunder, som visar sig via relevanta kundflöden till din hemsida och reda personliga besök och köp.

Våra medier huvudsyfte är alltså att ge dig som annonsör effekt!

Vår uppgift är att bjuda in kunder, så vi undrar om vi även får hjälpa dig? Nystartade och små företag, är de som vi oftast kan åstadkomma stor procentuell effekt hos, men väldigt många etablerade företaget är stamkunder sedan länge och eftersom de köper lönsam och kostnadseffektiv annonsering hos oss. Över 80% av våra kunder är stamkunder sedan lång tid tillbaka i tiden.

Våra marknadsföringspaket >>>

Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Följ oss på Facebook