Annonsörsinfo om Boka Julbord Nu

- Annonsering för dig som erbjuder Julbord eller Julshow.

Du har funnit ett av marknadens bästa paket för att annonsera om julbord. Det första i sin paketerade form, d.v.s. originalet. Vi har under massor av år framgångsrikt främst riktat vårt marknadsföringspaket huvudsakligen till företag, i Stockholm men också i övriga landet. Julbord "ute på stan" är ju "business to business"? Vi tycker att det är rent av förvånande med såna annonser i vanliga dagstidningar. Du som har det dignande Julbordet eller upplevelsen som slår allt att erbjuda, allt du behöver göra är att vara med i vårt paket för att bjuda in.


Frågan är inte om, utan när de ska boka hos dig

I år vill somliga avnjuta Julbordet i skärgården eller på ett Slott. Många vill som vanligt ha ett Traditionellt Svenskt Julbord, medan andra vill prova ett vegetariskt. Aktiviteter önskas också till julskinkan, så som Gokart, frisk fjälluft eller en glittrande show. Därför har både den tryckta utgåvan och sajten reportage om olika smakinriktningar, upplevelser, miljöer och aktiviteter. Teman där ditt erbjudande är själva essensen.

Mer om paketet

Vårt julbordsmarknadsföringspaket innehåller smart kampanjmarknadsföring och en sajt som är optimerad så att de flesta Julbordssökande kunderna letar där.

Portalen BokaJulbord.NU

När du är med så länkas du upp från den sajt som genererar absolut flest förfrågningar om julbordsbokning.

PRISER PÅ PAKET

Storstadsannonsering 4 900 kr övriga landet 2 900 kr
(För mer info om vad som ingår i paketen kontakta vår försäljning)

Banner-annonsering 1 år
(Minst 1/3-av visningarna. Går endast att boka som komplettering till annonspaketen ovan)

  • Top-banner 1798×200 bildpunkter 12 000kr
  • Side-banner L 250x250 bildpunkter, 8 000 kr
  • Side-banner S: 250x100 bildpunkter, 4 000 k

Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Gör en strategisk fullträff!

Vi hjälper dig att nå företag, hotellgäster & båtturister. Vi har lång erfarenhet av målgrupperna så vi vet hur man träffar rätt.

Läs mer...

Följ oss på Facebook