Annonsörsinfo om Boka Julbord Nu

- Annonsering för dig som erbjuder Julbord eller Julshow.

Du har funnit marknadens bästa paket för att annonsera om julbord till arbetsplatser. Vi har under massor av år framgångsrikt riktat hela vårt marknadsföringspaket till företag, främst i Stockholm men också i övriga landet. Julbord "ute på stan" är ju "business to business"? Vi tycker att det är rent av förvånande med såna annonser i vanliga dagstidningar. Du som har det dignande Julbordet eller upplevelsen som slår allt att erbjuda, allt du behöver göra är att vara med i vårt paket för att bjuda in företagen.


Frågan är inte om, utan när de ska boka hos dig

I år vill somliga avnjuta Julbordet i skärgården eller på ett Slott. Många vill som vanligt ha ett Traditionellt Svenskt Julbord, medan andra vill prova ett vegetariskt. Aktiviteter önskas också till julskinkan, så som Gokart, frisk fjälluft eller en glittrande show. Därför har både den tryckta utgåvan och sajten reportage om olika smakinriktningar, upplevelser, miljöer och aktiviteter. Teman där ditt erbjudande är själva essensen.

Mer om paketet

Vårt julbordsmarknadsföringspaket innehåller smart kampanjmarknadsföring, ett utskick av en tryckt utgåva och en sajt som är optimerad så att de flesta Julbordssökande kunderna letar där.

Broschyren BokaJulbord.NU

För att förstärka konverteringen och generera fler besök kommer till  arbetsplatser i Stockholm via City Mail och Posten i början av november. Då har de flesta chefer börjat få dåligt samvete för att han ännu ej bokat årets höjdpunkt, så tajmingen är perfekt. Utgåvan är till för att med sina trevliga reportage inspirera och marknadsföra annonsörernas Julbord och du som annonserar på sajten blir omskriven.

MÅLGRUPP
Arbetsplatser i Stockholms län
UPPLAGA
30 000 ex / Tag själv

Portalen BokaJulbord.NU

När du är med så länkas du upp från den sajt som genererar absolut flest julbordsbokningar.

PRISER PÅ PAKET

Medium; 1/4, 8 900 kr •  Large; 1/2, 14 200 kr •  XLarge; 1/1, 21 500 kr
För mer info om vad som ingår i paketen kontakta vår försäljning

Banner-annonsering 1 år (Minst 1/3-av visningarna. Går endast att boka som komplettering till annonspaketen ovan)
Top-banner 1798×200 bildpunkter 16 000kr   •   Side-banner L 250x250 bildpunkter, 10 000 kr   •   Side-banner S: 250x100 bildpunkter, 4 000 k

Medskick med vår utgåva:

A5, max en 4-sidig folder (en vikt A4:a). Delas på max tre medföljande reklamblad. SEK 1:50/ex plus moms, 45.000kr

Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Gör en strategisk fullträff!

Vi hjälper dig att nå företag, hotellgäster & båtturister. Vi har lång erfarenhet av målgrupperna så vi vet hur man träffar rätt.

Läs mer...

Följ oss på Facebook