Annonsörsinfo om annonseringspaketet
Stockholm RestaurangGuide

- Annonsering för dig som har restaurang i Stockholm

Du har nu funnit det bästa paketet för att marknadsföra Restauranger till hotellgäster i Stockholm. Att ”visa vägen” från hotellet, till restauranger i Stockholm, är själva syftet med StockholmRestaurangGuide.se. Hotellen är fyllda av gäster som "äter ute". Du som har menyn fylld av goda rätter, allt du behöver göra är att vara med i vårt paket för att bjuda in hotellgästerna.


Frågan är inte om, utan när de ska boka bord hos dig!

Vad vill du erbjuda? Italienskt? Svenskt? Öl på puben eller cocktail i baren? En del vill alltså ha traditionell svensk kokkonst, så som köttbullar och potatismos andra, andra vill ha en romantisk exotisk italiensk middag och resten vill ha något där emellan. Därför har Stockholm RestaurangGuide ett innehåll med många olika smakinriktningar, nationaliteter och miljöer.

Innehåll

Innehållet är välskrivet och Google Translate säkerställer att alla turister oavsett språk kommer att förstå vad du erbjuder. D.v.s. att alla kommer hitta till alla möjliga goda måltider och trevliga krogbesök som målgruppen kan tänkas vilja ha. 
Vi undrar därför, vad har du att erbjuda? Kom ihåg att det är endast fantasin som sätter gränsen. Det finns hotellgäster för alla miljöer och smakinriktningar!

Mer om innehållet...

MÅLGRUPP
Hotellgäster i Stockholms län

Sajten RestaurangGuideStockholm.SE

som genererar absolut mest relevanta trafiken från våra hotellgäster. Den ingår i en Portal med tre populära hänvisningssajter.

Mer om paketet

Vårat marknadsföringspaket innehåller smart kampanjmarknadsföring och en sajt som är optimerad så att de flesta restaurangsökande kunderna letar där. När du är med så länkas du upp från den sajt som genererar absolut flest relevanta förfrågningar om bordsbokning.

PRISER PÅ PAKET

Stockholmsannonsering 4 900 kr övriga landet 2 900 kr
För mer info om vad som ingår i paketen kontakta vår försäljning

Banner-annonsering 1 år
(Minst 1/3-av visningarna. Går endast att boka som komplettering till annonspaketen ovan)

  • Top-banner 1798×200 bildpunkter 12 000kr
  • Side-banner L 250x250 bildpunkter, 8 000 kr 
  • Side-banner S: 250x100 bildpunkter, 4 000 kr

 

Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Gör en strategisk fullträff!

Vi hjälper dig att nå företag, hotellgäster & båtturister. Vi har lång erfarenhet av målgrupperna så vi vet hur man träffar rätt.

Läs mer...

Följ oss på Facebook